Primera victòria absoluta per a Gil Membrado a Catalunya

El pilot d’Olost ha guanyat el Ral·li Vila d’Artés, on ha competit aquest cap de setmana com a test, acompanyat per Pablo Sánchez, amb l’objectiu de sumar quilòmetres sobre la terra de cara a la segona part de la temporada.

Victòria de Gil Membrado al Ral·li Vila d’Artés, puntuable pel Trofeu de Catalunya de Ral·lis de Terra, que ha suposat el primer èxit absolut que conquereix a nivell autonòmic el jove català de només 16 anys. 

L’asturià Pablo Sánchez ha exercit per segona vegada de navegant del pilot de Past-Racing, que ha aprofitat aquesta cita completament nova, organitzada a la comarca del Bages, per a rodar-se sobre la terra i començar així a preparar el programa esportiu que té previst de cara a la segona meitat d’aquest 2024.

El Ral·li Vila d’Artés ha servit com a entrenament pel jove Atleta Red Bull, inscrit en aquesta ocasió al volant d’un Citroën C3 N5 de PCR Sport; l’estructura amb la qual el pilot d’Olost va començar a competir a nivell nacional la temporada passada, proclamant-se campió del Trofeu d’Espanya de 2RM a la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra).

Gil Membrado s’ha adaptat ràpidament al vehicle i ha dominat la prova de principi a final, guanyant cinc dels sis trams disputats. El nou pilot de Past-Racing ha obtingut així el segon triomf absolut del seu palmarès i sobre tot, segueix sumant uns quilòmetres molt valuosos per a recuperar sensacions i agafar el ritme de competició sobre la terra.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució