Gil Membrado: “Em fa molta il·lusió formar part del gran projecte de Past-Racing ...


Gil Membrado: “Em fa molta il·lusió formar part del gran projecte de Past-Racing, amb un equip mundialista com M-Sport”

 

Als seus 16 anys, el nou pilot del conjunt asturià, capitanejat per Daniel Alonso, acaba de convertir-se en el debutant espanyol més jove al volant d’un vehicle de la categoria Rally2: un Ford Fiesta construït per M-Sport, l’estructura de fàbrica de Ford al WRC (World Rally Championship), amb què el català començarà a sumar quilòmetres i experiència al llarg d’aquesta temporada.

 

- Quan i com es va gestar la teva incorporació a l’equip Past-Racing? Esperaves poder involucrar-te a la teva edat amb un projecte així, recolzat per un fabricant com M-Sport?

Em vaig incorporar a les files de Past-Racing a principis d’any, després d’una reunió molt positiva a la qual em van convocar Daniel Alonso i el seu equip. Si m’haguessin dit uns mesos abans que rebria una oportunitat així, no m’ho hagués cregut. És un projecte molt ambiciós, format per grans professionals amb qui acabo de començar a treballar. Estic compromès al cent per cent i esforçant-me al màxim per donar el millor de mi. Entrar a l’òrbita de M-Sport és molt important pel meu futur esportiu, ja que tenen una escala molt bona, des del Ford Fiesta Rally4, amb què vaig començar a competir fa dos anys, fins a la màxima categoria del Mundial.

 

- Què suposa per a tu, en aquesta etapa de la teva carrera, rebre el suport d’una persona com Daniel Alonso, que sempre ha cregut en les joves promeses?

És una satisfacció molt gran per a mi. Després de veure com s’ha involucrat en la carrera esportiva d’altres pilots, donant-ho tot per tal de portar-los al màxim nivell de la competició, és un orgull i una responsabilitat que ara hagi cregut en mi. Em fa molta il·lusió formar part del gran projecte de Past-Racing, juntament amb un equip del mundial com és M-Sport. Dues estructures de primer nivell, que porten molts anys involucrades en món dels ral·lis.

 

- Quines han estat les teves primeres sensacions amb l’equip Past-Racing i el nou Ford Fiesta Rally2?

Estic molt satisfet i motivat per la professionalitat amb què treballa tot l’equip, i també pel potencial que té el Ford Fiesta Rally2. És un cotxe de la màxima categoria a nivell nacional, molt diferent lògicament al Ford Fiesta Rally4 amb què vaig començar a córrer a Espanya l’any passat. Quan el vaig provar per primera vegada, em van impressionar la tracció a les quatre rodes i la potència del motor, però també la frenada i el treball de la suspensió. Mai no havia pilotat un cotxe tan evolucionat, així que intentaré anar-me adaptant i aprenent a cada ral·li.

 

- Quins objectius et marques per a aquesta primera temporada com a pilot Past-Racing?

El meu objectiu és sumar el major número de quilòmetres possibles amb el Ford Fiesta Rally2, treballar al màxim amb l’equip i el meu nou copilot, ‘Jandrín’ López, i anar progressant cada vegada més. Ja estic desitjant que arribi el Ral·li La Llana de la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, on podré pilotar per primera vegada sobre aquesta superfície el Ford Fiesta Rally2, amb l’al·licient, a més, de córrer a casa, molt a prop d’on visc.

 

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució