Gil Membrado remata la seva primera temporada al Nacional triomfant de nou a Madrid.

El pilot català de 16 anys completa el seu programa esportiu amb magnificència al Circuit del Jarama, proclamant-se vencedor del RallyShow de Madrid amb què s’ha tancat finalment el calendari del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2023.

 

Gil Membrado ha culminat el seu primer camí a nivell nacional amb el RallyShow de Madrid, disputat aquest cap de setmana al Circuit del Jarama, com a fi de festa del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis).

L’Atleta Red Bull més novell d’aquesta especialitat ha gaudit pilotant pel tècnic i exigent traçat, amb zones de terra i asfalt, on s’ha celebrat aquesta darrera prova de la temporada, en què el jove osonenc de 16 anys s’ha acabat alçant vencedor , amb el seu copilot, Manel Muñoz.

Gil Membrado ha superat les eliminatòries fins a classificar-se per a la ronda final de la seva categoria, que ha aconseguit adjudicar-se al volant del Ford Fiesta Rally4, gestionat per l’equip PCR Sport, amb què ha afrontat íntegrament la seva primera temporada com a debutant més jove del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis).

El pilot d’Olost ha culminat així en gran, guanyant el RallyShow de Madrid, una campanya fonamental per a la seva formació esportiva, en què ha anat descobrint constantment ral·lis nous, amb característiques molt diferents entre si, i competint per primera vegada alhora sobre terra i asfalt, superfície on Gil Membrado es va estrenar a principi d’any.

El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio ha dibuixat una corba d’aprenentatge molt sòlida durant tot el programa esportiu, demostrant una evolució constant ral·li a ral·li, sense cometre a més cap error al llarg de les 20 proves on ha participat .

Gràcies al desenvolupament que ha estat capaç d’experimentar en el transcurs de la segona temporada completa al volant d’un cotxe de ral·lis, Gil Membrado ha pogut ampliar el seu palmarès incipient com a pilot d’aquesta especialitat, en què ha tornat a batre diversos rècords de precocitat a nivell estatal.

Al subcampionat júnior de Letònia que va aconseguir l’any passat, el jove català ha afegit aquest 2023 el seu primer títol nacional, el Trofeu de 2RM de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), el seu primer triomf absolut amb només 15 anys, a el Ral·li de Lleó, sengles victòries en la seva categoria al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i la CERA (Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt), tres més al Campionat de Catalunya de Ral·lis, i dos podis a la Beca Junior del Rally Team Spain.

Un balanç més que satisfactori per al prometedor pilot d’Olost, que ha superat les seves pròpies expectatives des dels compassos inicials d’una temporada que li ha aportat un bagatge molt valuós amb vista a continuar aprenent i evolucionant al llarg del 2024.


Gil Membrado: “Després d’una temporada molt intensa, en què hem pogut aprendre i evolucionar moltíssim, hem acomiadat l’any al Circuit del Jarama amb el RallyShow de Madrid. Estem molt contents per haver aconseguit aquesta victòria, que la dedico al meu equip, als meus patrocinadors ia tota la meva família. Haver pogut guanyar l’última prova del Supercampionat d’Espanya és la millor recompensa a l’esforç de tot l’any, i sens dubte ens deixa molt bon gust de boca per a la temporada que ve”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució