Gil Membrado se situa al tercer lloc de la Beca Junior del Rally Team Spain a falta de l’última cita

Gràcies al quart lloc que ha obtingut al final de l’última prova sobre asfalt del SuperCER, el Ral·li La Nucía-Mediterrani, el jove Atleta Red Bull ha tornat a escalar als llocs de privilegi del campionat federatiu, que conclourà definitivament la propera setmana al Ral·li Ciutat de Pozoblanco, on el pilot osonenc es jugarà també el seu primer títol nacional.

 

Cap de setmana molt ben aprofitat per part de Gil Membrado a La Nucía, epicentre d’una prova amb uns trams amb una idiosincràsia que fa que sigui molt diferent de les altres cites d’asfalt del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis). Sis especials han constituït cadascuna de les dues etapes del ral·li alacantí, fet que ha donat lloc a un extens rutòmetre, incloent a més per tres especials programades ja de nit. Aixó ha aportat un valuós aprenentatge al jove català a la seva primera actuació sobre les abrasives carreteres llevantines.

El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio s’ha anat acoblant cada cop millor als sinuosos traçats de muntanya pels quals discorre el Ral·li La Nucía-Mediterrani, el penúltim al calendari del SuperCER 2023. Gil Membrado s’ha mostrat molt fiable i segur durant els dotze trams disputats al llarg del cap de setmana, que li han servit per familiaritzar-se amb una tipologia de carreteres diferent de les que havia conegut fins ara, des de la primera participació sobre asfalt a principi d’any.

L’Atleta Red Bull més jove d’aquesta especialitat (amb 16 anys acabats de fer) i el seu navegant, Manel Muñoz, encarregat de pilotar pels enllaços a carretera oberta el Ford Fiesta Rally4 de PCR Sport, han gestionat hàbilment els diversos escenaris que se n’han anat trobant conforme avançava el Ral·li La Nucía-Mediterrani. El pilot osonenc ha completat sense errors les dues intenses etapes de la prova llevantina, assegurant un quart lloc molt rendible en aquesta fase decisiva de la temporada.

Gràcies al resultat del cap de setmana i al podi del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, Gil Membrado ha tornat als llocs de referència de la Beca Junior del Rallye Team Spain, situant-se ara a la tercera posició a falta de l’última cita del certamen federatiu, el Ral·li Ciutat de Pozoblanco, on el català es jugarà també la propera setmana la seva primera corona nacional: el Trofeu 2RM de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra).

Gil Membrado: “Ral·li llarg i complicat, de dues etapes, la primera amb tres trams nocturns força difícils. Hem superat molt bé els desafiaments que ens hem anat trobant. Continuem sumant quilòmetres i aprenent, mantenint una bona progressió de cara a l’any que ve”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució