Gil Membrado reforça el seu liderat a la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra

El jove català es consolida al capdavant del Trofeu d’Espanya de 2RM (Dues Rodes Motrius) després de completar com a tercer classificat el Ral·li de Granada. Una penalització de temps, ocasionada per un contratemps mecànic durant l’últim enllaç, ha impedit al pilot osonenc adjudicar-se la victòria que havia construït als trams amb Manel Muñoz.

Gil Membrado continua avançant amb pas ferm cap a la conquesta del Trofeu d’Espanya de 2RM de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra). Un guardó que, encara que no figurava entre els objectius del jove català al inici de la seva primera campanya competint a nivell nacional, ara té a l’abast gràcies als profitosos resultats aconseguits a les diverses participacions que està duent a terme sobre terra, amb la prioritat d’acumular experiència i seguir formant-se com a pilot.

 El Ral·li de Granada ha estat el penúltim de la temporada en aquesta superfície per a Gil Membrado, que ha tingut l’oportunitat de sumar els seus primers quilòmetres als tècnics i polsosos camins andalusos, al volant del Ford Fiesta Rally4 gestionat per PCR Sport.

Tres setmanes després d’haver aconseguit una nova victòria al Ral·li Terra de Madrid, el pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio, i el seu navegant, Manel Muñoz, han tornat a marcar el ritme a seguir entre els competidors del Trofeu d’Espanya de 2RM. El jove osonenc ha anat incrementant cada cop més el seu ritme durant les vuit especials que han constituït aquesta sisena cita puntuable per a la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), posant així les bases d’un altre triomf en aquest terreny.

Lamentablement, després de creuar la meta de l’últim tram com a guanyadors de la seva categoria, Gil Membrado i Manel Muñoz han patit un imprevist mecànic durant l’enllaç anterior a l’últim control horari, fet que els ha comportat un temps de penalització que els ha relegat posteriorment a la tercera plaça final.

Un resultat que enforteix igualment la posició del jove Atleta Red Bull al capdavant de la taula de punts del Trofeu d’Espanya de 2RM abans de la cita decisiva de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), el Ral·li Ciutat de Pozoblanco, puntuable també per al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i la Beca Junior del Rallye Team Spain.

Gil Membrado: “Aquest Ral·li de Granada m’ha semblat molt maco, amb trams difícils entre oliveres i zones molt ràpides. En Manel i jo hem gaudit moltíssim del recorregut, de l’afició i de l’ambient espectacular que hi havia a la ciutat. L’organització ha fet una feina perfecta, igual que tot el meu equip. Moltes gràcies a tots ells”.


 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució