Gil Membrado, en el podi de seu primer RallyRACC Catalunya – Costa Daurada

Tercera posició final per al joveníssim pilot català, que ha tornat aquest cap de setmana als llocs de referència de la Beca Júnior del Rallye Team Spain, marcant a més un escratx en una de les proves amb major projecció de tot el S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis).


Gil Membrado s’ha convertit aquest cap de setmana, encara amb 15 anys, en el participant més jove de la història del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, la prova per excel·lència del país, puntuable ininterrompudament durant més de tres dècades per al WRC (World Rally Championship).

El pilot osonenc ha tingut l’oportunitat de disputar per primera vegada l’emblemàtica cita organitzada pel RACC (Real Automòbil Club de Catalunya), incorporada enguany al calendari del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) estrenant un nou format, amb la terra com a superfície protagonista.

Gil Membrado ha debutat al costat de Manel Muñoz en les icòniques especials de terra de la província de Tarragona, on el pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio ha tornat aquest cap de setmana, una vegada superats els infortunis de les seves dues últimes participacions en el SuperCER, als llocs de referència de la Beca Júnior del Rallye Team Spain.

El pilot d’Olost ha quallat una actuació molt consistent en les canviants condicions que han marcat el desenvolupament d’aquest RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, disputat el primer dia amb bastant fang i humitats. Al marge d’una burxada, Gil Membrado no ha tingut inconvenients al llarg del seu debut en la cita tarragonina, on ha signat a més un escratx al volant del Ford Fiesta Rally4 que assisteix PCR Sport.

El joveníssim pilot català ha aconseguit la tercera posició final de la Beca Júnior del Rallye Team Spain i del Trofeu 2RM del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis); un resultat molt satisfactori per a ell, abans d’encarar ja la recta final de la seva primera campanya completa competint en l’àmbit nacional.

Gil Membrado:  “Córrer el meu primer RallyRACC Catalunya – Costa Daurada ha estat una experiència molt bonica. M’ha encantat la veritat... Els trams són d’autèntic Mundial. Ens han anat molt bé les dues etapes. Malgrat una burxada que ens ha fet perdre temps, hem aconseguit un ‘escratx’, la tercera plaça de la Beca Júnior RTS, i, sobretot, sumar quilòmetres i experiència, que és la nostra prioritat enguany”.


 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució