Gil Membrado torna a guanyar en la Copa de España de Rallies de Tierra

Victòria molt treballada en els trams del Ral·li Terra de Madrid per part del jove pilot barceloní, que, amb tan sols 15 anys, ostenta ja dos triomfs en l’àmbit nacional entre els competidors del Trofeu 2RM, pel qual està licitant aquesta temporada al costat del seu copilot, Manel Muñoz, i l’equip PCR Sport.

Gil Membrado ha començat amb una inèrcia molt positiva la segona meitat de la seva primera campanya competint al nostre país. Al marge del Rally Blendio Princesa de Asturias Ciutat de Oviedo, on va sofrir un contratemps mecànic que el va deixar sense opcions quan liderava la Beca Júnior RTS, el pilot Red Bull més jove d’aquesta especialitat ha culminat victoriós totes les proves de les quals ha participat des de finals d’estiu. 

Després d’haver triomfat en el Rally Blendio Cristian López de la CERA (Copa de España de Rallies de Asfalto), en el Memorial Abel Puig i en el Rally Les Masies de Voltregà ––puntuables respectivament per als campionats de Catalunya de terra i asfalt–, Gil Membrado ha guanyat aquest cap de setmana el Rally Tierra de Madrid de la CERT (Copa de España de Rallies de Tierra).

El barceloní ha continuat la ratxa triomfal de la qual està sent protagonista en la seva primera temporada pilotant alhora sobre terra i asfalt, al costat de Manel Muñoz i l’equip PCR Sport. Aquesta és ja la segona victòria que conquista Gil Membrado en el Trofeu 2RM de la CERT (Copa de España de Rallies de Tierra), el primer títol que està disputant a nivell nacional el pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli y Blendio.

El jove català de 15 anys ha suplert la seva inexperiència en els velocíssims trams del Rally Tierra de Madrid amb una encertada estratègia, que ha sabut executar a la perfecció, assessorat pel seu mentor, Dani Balasch. L’osonenc ha incrementat compassadament el ritme, a mesura que anava emmotllant-se als tècnics camins de Paracuellos de Jarama, en els quals ha acabat imposant-se amb el seu Ford Festa Rally4.

Gil Membrado ha aguaitat el lideratge durant els quilòmetres finals, sense cometre un sol error al llarg de tota la jornada, fins que en l’última especial ha desplegat tota la seva velocitat, donant un cop d’efecte que li ha valgut per a rematar una victòria molt ben treballada en el Rally Tierra de Madrid .

Gil Membrado: ““Estem encantats amb aquest nou triomf en la Copa de España de Rallies de Tierra. Ens hem enfrontat a uns trams molt exigents, on m’he divertit molt, i a uns rivals que ens han obligat a donar el cent per cent en tot moment. Gràcies al meu copilot, Manel Muñoz,  i a tot el meu equip, hem pogut mantenir les nostres opcions fins a l’últim tram, en el qual ho hem fet el millor que hem sabut per a intentar portar-nos el triomf, que finalment hem aconseguit. Ha estat un ral·li molt emocionant, en el qual he après molt”.


 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució