Gil Membrado torna a vèncer en els trams de casa amb el seu Ford Fiesta Rally4.

Nou triomf en la categoria de 2RM per al jove pilot osonenc, que ha disputat per primera vegada el Ral·li Les Masies de Voltregà, obtenint el seu millor resultat fins ara en el Campionat de Catalunya d’Asfalt, com a quart classificat de la general.

 

Per segon cap de setmana consecutiu, Gil Membrado s’ha assegut al volant del Ford Fiesta Rally4 que gestiona PCR Sport; aquesta vegada, per a debutar en el Ral·li Les Masies de Voltregà, que inclou alguns dels trams més emblemàtics de la comarca d’Osona on es disputava fins fa dues dècades el RallyRACC Catalunya-Costa Brava del WRC (World Ral·li Championship).

Per quarta vegada aquesta temporada, des que es va estrenar a escala nacional a principi d’any amb motiu del Ral·li Lloret de Mar, el pilot Red Bull més novell d’aquesta especialitat s’ha donat la satisfacció de competir a casa; una experiència única per a un jove de només 15 anys com Gil Membrado, que ha aprofitat l’oportunitat per a tornar a lluir-se davant els seus paisans.

Igual que en el Ral·li de la Llana Ripollès i en el Memorial Abel Puig (on va debutar a principi de mes al volant d’un Peugeot 208 Rally4), l’osonenc ha brillat de nou amb llum pròpia, alçant-se una vegada més vencedor de la categoria de 2RM amb el Ford Fiesta Rally4 que va estrenar la passada temporada. El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio ha exhibit així la soltesa i el ritme creixent que ve assimilant enguany, sobre una superfície completament nova per a ell, en la qual porta competint únicament des de febrer.

Gil Membrado i Manel Muñoz han arrodonit una actuació impecable en el Ral·li Les Masies de Voltregà, adjudicant-se la quarta posició final d’aquesta cinquena cita puntuable per al Campionat de Catalunya d’Asfalt, la qual cosa unida al seu triomf entre els vehicles de tracció davantera, suposa el millor resultat global per part del pilot d’Olost en les tres participacions que ha efectuat fins ara dins del certamen autonòmic d’aquesta especialitat.


Gil Membrado: “Estic molt content d’haver pogut tornar a córrer a casa. Trams de Mundial i una afició única... Espectacular! Espero repetir l’any que ve i poder gaudir una altra vegada d’un ral·li tan increïble com aquest, que m’ha servit per a continuar aprenent i sumant experiència en asfalt amb el suport de l’equip PCR Sport, del meu copilot, Manel Muñoz, i del meu mentor, Dani Balasch, que fan sempre el que és a la seva mà per ajudar-me tot el que poden”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució