Valuós aprenentatge per a Gil Membrado en el seu primer Rally Blendio Princesa de Asturias.

El jove català ha sumat una valuosa experiència competint per primera vegada en els lliscants trams del Principat. Encara que el trencament d’un palier li va impedir completar l’etapa de terra del divendres, el pilot osonenc ha pogut reenganxar-se a la prova i sumar quilòmetres sobre el lliscant asfalt asturià.

 

Sensacions contradictòries per a Gil Membrado després d’un cap de setmana que ha suposat la represa del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), amb el començament després de l’aturada estiuenca de la segona meitat de la temporada nacional.

El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio arribava molt motivat a Oviedo, il·lusionat per debutar en el Rally Blendio Princesa d’Astúries, i, al mateix temps, per estrenar el lideratge del Trofeu d’Espanya de 2RM en el certamen nacional de terra. Lamentablement, el trencament d’un palier abans de concloure la tercera especial del divendres, quan encapçalava per primera vegada la classificació de la Beca Júnior RTS, va impedir al català optar als llocs capdavanters del certamen federatiu per segona cita consecutiva.

Així i tot, l’aprenentatge que ha pogut assimilar Gil Membrado en la seva estrena pels tècnics i desafiadors trams del Principat ha estat prou valuós, per a extreure conclusions positives del seu primer Rally Blendio Princesa d’Astúries.

Gràcies al treball dut a terme per PCR Sport, el jove barceloní de 15 anys ha pogut reenganxar-se a la cita d’Oviedo després del contratemps del dia anterior, i completar íntegrament l’etapa d’asfalt del dissabte, celebrada a l’inici sobre un terreny molt humit i lliscant, que li ha servit a Gil Membrado per a començar a aclimatar-se al ferm tan singular dels trams asturians.

El pilot Red Bull més novell d’aquesta especialitat ha pogut rodar amb Manel Muñoz en diferents tipus de condicions, sumant una experiència addicional al volant del seu Ford Fiesta Rally4 molt útil per a la seva formació esportiva.


Gil Membrado:  “Una pena el trencament que vam tenir el divendres, que ens va impedir acabar l’etapa de terra, però en l’asfalt hem gaudit corrent pels preciosos trams del Rally Blendio Princesa d’Astúries. Les condicions a més estaven canviants, amb zones humides i brutes i altres completament en sec, així que hem après moltíssim, i al mateix temps ens hem divertit”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució