Estrena triomfal de Gil Membrado a Cervera amb un Peugeot 208 Rally4

El pilot barceloní ha debutat aquest cap de setmana al volant d’una nova muntura, amb la qual ha demostrat una capacitat d’adaptació sensacional al llarg del Memorial Abel Puig, aconseguint la victòria en la categoria de 2RM i la tercera plaça de la classificació general.

 

Gil Membrado ha tornat a deixar el seu segell en la seva tercera participació en el Campionat de Catalunya. Després d’haver començat a demostrar la velocitat que posseeix sobre asfalt a principi de temporada en el Ral·li Lloret de Mar (on va debutar en l’àmbit nacional), i posteriorment també en el Ral·li La Plana Ripollès, el jove osonenc ha protagonitzat aquest cap de setmana una estrena triomfal en els trams de terra de Cervera, competint per primera vegada al volant d’un Peugeot 208 Rally4.

Un mes després de la seva victòria en el Ral·li Blendio Cristian López de la CERA (Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt), que va suposar el seu debut amb el Ford Fiesta Rally4 en les lliscants i selectives carreteres càntabres, Gil Membrado ha reprès la seva marxa sobre terra, pujant de nou a posicions capdavanteres de la categoria de 2RM (vehicles de tracció davantera) pilotant aquesta vegada en aquesta superfície, i amb una nova muntura.

El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio ha pujat per primera vegada a un Peugeot 208 Rally4 de l’estructura de Jimy Motorsport, demostrant una adaptació instantània en uns trams estrets i plens de pols de la cita ilerdenca, puntuable per al Campionat de Catalunya de Terra. Malgrat haver estat tres mesos sense competir sobre aquesta superfície, el jove barceloní de 15 anys ha tornat a superar les seves pròpies expectatives, alçant-se com tercer classificat absolut del Memorial Abel Puig amb un vehicle completament desconegut per a ell.

Una mostra més de la gran capacitat d’aprenentatge que atresora Gil Membrado, el programa que en l’àmbit nacional es reprendrà la setmana vinent en el Ral·li Blendio Princesa d’Astúries. El pilot de PCR Sport s’estrenarà allí com a líder del Trofeu d’Espanya de 2RM de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), i lluitarà al mateix temps per les primeres posicions de la Beca Júnior RTS.

Gil Membrado: “Content de poder tornar a córrer a Catalunya i conèixer els trams de Cervera, que m’han semblat espectaculars. Ha estat a més un al·licient poder pilotar un cotxe que fins ara no coneixia com és el Peugeot 208 Rally4, amb el qual m’he divertit molt. Gràcies a tot el meu equip pel seu impecable treball i per la implicació que em demostren en cada ral·li”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució