Gil Membrado debuta amb un podi a la Beca Junior RTS

Tercera posició de la seva categoria al final del Ral·li Sierra Morena per al pilot d’Olost, que ha superat totes les expectatives aquest cap de setmana, debutant sobre l’exigent asfalt de les carreteres cordoveses, on s’ha convertit en el debutant més jove del S-CER (Supercampeonato d’Espanya de Rallies), amb tan sols 15 anys.

 

Gil Membrado ha començat definitivament la seva nova marxa a nivell nacional en el Ral·li Sierra Morena, on s’ha incorporat al mateix temps al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Rallies) i a la Beca Júnior RTS, el programa de joves talents que gestiona la RFEDA (Real Federació Espanyola d’Automobilisme). La prova andalusa ha donat el tret de sortida al programa esportiu amb el qual continuarà desenvolupant-se al volant aquesta temporada el pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio, el debutant més jove ja tant del campionat nacional com del certamen formatiu del Rallye Team Spain, amb només 15 anys.

Una vegada assimilada l’experiència que va suposar per a ell competir per primera vegada en asfalt durant les dues proves on va participar a manera de test de pretemporada, el Ral·li Lloret de Mar i el Ral·li de Zaragoza, el nou Atleta Xarxa Bull d’aquesta especialitat s’ha enfrontat aquest cap de setmana a un ral·li de gran envergadura com el que acull la ciutat de Còrdova, on el barceloní ha transmès cada vegada millors sensacions en aquesta superfície, competint al volant del seu Ford Fiesta Rally4, gestionat per PCR Sport.

Gil Membrado s’ha mostrat molt consistent al llarg de les dues etapes (dissabte i diumenge) i 14 especials que han compost el recorregut de la primera de les set cites puntuables per a la Beca Júnior RTS, un campionat amb projecció internacional, en el qual el joveníssim pilot català s’ha estrenat aconseguint ja el seu un podi.

Després d’haver marcat el primer escratx absolut de la seva carrera en els trams aragonesos, Gil Membrado ha tornat a experimentar una ràpida adaptació a les serpentejants carreteres muntanyenques per les quals discorre el Ral·li Sierra Morena. L’adaptació entre el pilot d’Olost i Manel Muñoz ha tornat a ser total; junts han quallat una sòlida actuació, sense cometre cap error, la qual cosa els ha conduït fins a la tercera plaça del podi de la Beca Júnior RTS.

Un resultat més que satisfactori per a Gil Membrado en la seva estrena com a nou pilot del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Rallies), al qual acaba d’incorporar-se amb l’objectiu prioritari de conèixer els rallies més representatius del país, continuar sumant quilòmetres i agafar experiència en tota classe de terrenys i condicions.

Gil Membrado: “Primer ral·li per a nosaltres en la Beca Júnior RTS i en el Supercampionat d’Espanya de Rallies. Hem après moltíssim debutant en els trams cordovesos, difícils però molt bonics. Estic molt content del treball que ha fet el meu copilot, Manel Muñoz, i en general tot l’equip. El tercer lloc d’aquesta finalitat de setmana supera les nostres expectatives. Podem dir que hem complert tots els objectius que ens havíem marcat per a aquest Ral·li Sierra Morena”.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució