Gil Membrado guanya el seu primer tram de ral·lis amb només 15 anys

La segona actuació sobre asfalt del pilot d’Olost ha tingut lloc al Ral·li Saragossa, on ha aconseguit el segon lloc de la general i el seu primer scratch sobre aquesta superfície, desconeguda fins ara per a ell, amb la què ha pogut seguir familiaritzant-se abans del Ral·li Serra Morena del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis), que suposarà també la seva estrena a la Beca Júnior del Rallye Team Spain.

 

El Ral·li Saragossa del Campionat d’Aragó ha servit a Gil Membrado per a completar la pretemporada que ha dut a terme abans de començar el seu nou projecte al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis). Dues setmanes després d’haver competit com a debutant més jove a nivell nacional al Ral·li Lloret de Mar, deixant molt bones sensacions en estrenar-se sobre asfalt, el pilot d’Olost ha continuat adaptant-se a aquesta superfície, completament desconeguda per a ell, als abrasius trams de la prova aragonesa, on ha format equip per primer cop amb Manel Muñoz.

L’experimentat copilot català, figura clau anys enrere per a la formació esportiva del mentor de Gil Membrado, Dani Balasch, ha contribuït a la sòlida evolució que està experimentant el pilot de PCR Sport, cada cop més confiat en tota mena de condicions amb el Ford Fiesta Rally4 que va estrenar sobre els trams nevats de Letònia l’any passat.

Igual que succeí al Ral·li Lloret de Mar, on va superar totes les expectatives malgrat les condicions tan complicades que presentava el terreny, el jove barceloní ha tornat a destacar al llarg del Ral·li Saragossa, una prova disputada íntegrament sobre asfalt sec, en la què s’ha constatat la ràpida adaptació a aquest terreny de la què està sent protagonista Gil Membrado.

El nou Atleta Red Bull ha tornat a quallar una carrera impecable, progressant novament de manera constant amb el pas dels quilòmetres. Prova d’això ha estat el significatiu scratch que ha signat a l’últim tram, celebrat ja de nit, rubricant la segona posició de la general del Ral·li Saragossa i la seva primera victòria de tram amb només 15 anys.

El pilot patrocinat per Setram i RACC Mobility Club ha conclòs així de manera més que positiva la seva segona actuació consecutiva en territori nacional, que li ha permès continuar evolucionant i sumant experiència en asfalt abans del Ral·li Serra Morena. Gil Membrado iniciarà d’aquí dues setmanes la seva nova etapa com a pilot del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis), debutant al mateix temps a la Beca Júnior promoguda pel Rallye Team Spain, el programa de promoció de joves talents de la RFEDA (Reial Federació Espanyola d’Automobilisme).


Gil Membrado: “Estic molt content perquè cada cop em trobo més a gust corrent en asfalt. M’he sentit molt còmode amb Manel Muñoz, ens hem adaptat molt bé. Això és el més important, més enllà del resultat. El nostre objectiu en aquests dos primers ral·lis de l’any era agafar experiència i confiança sobre asfalt abans de començar el SuperCER, i l’hem complert”.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució