Gil Membrado aconsegueix la seva primera victòria com a pilot de ral·lis

Amb només 15 anys, l’Atleta Red Bull més jove d’aquesta especialitat ha presidit el podi del Ral·li Esprint de Nueno, puntuable pel Campionat d’Aragó, on ha pres la sortida aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir acumulant kilòmetres sobre asfalt al volant del seu Ford Fiesta Rally4.

 

El primer scratch, el primer podi... i ara, la seva primera victòria. Tant sols tres mesos després de completar la seva primera participació a nivell nacional, gràcies al impuls de la RFEDA (Reial Federació Espanyola d’Automobilisme)  per tal que pogués debutar al nostre país a la seva curta edat, Gil Membrado ja ha estrenat el seu caseller de triomfs com a pilot de ral·lis. Amb tant sols 15 anys, el nou Atleta Red Bull s’ha proclamat aquest cap de setmana vencedor del Rallysprint de Nueno, vàlid pel Campionat d’Aragó, acompanyat per Manel Muñoz al seient de la dreta del Ford Fiesta Rally4 que gestiona PCR Sport.

La prova benasquesa ha servit al pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio per a seguir endavant amb el seu aprenentatge sobre asfalt, superfície on parteix com a debutant aquest any. La impossibilitat de competir al certamen català degut a la seva edat obliga a Gil Membrado a explorar altres certàmens autonòmics on poder seguir formant-se, com ha estat el cas de la comunitat aragonesa, on suma ja dues participacions aquesta temporada.

Gràcies a la voluntat dels organitzadors i de la FADA (Federació Aragonesa d’Automobilisme), el pilot d’Olost ha pogut seguir sumant kilòmetres sobre asfalt al Ral·li Esprint de Nueno, a més d’adaptar-se als diversos compostos que desenvolupa Pirelli per a aquest terreny, amb els quals Gil Membrado està competint per primera vegada al S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i la Beca Junior del Rallye Team Spain.

El joveníssim pilot d’Olost s’ha adaptat fàcilment a las característiques del tram sobre el qual s’ha disputat la prova, i ha tingut la possibilitat d’adjudicar-se la seva primera victòria absoluta amb Manel Muñoz, en el mateix escenari on el seu copilot i mentor, Dani Balasch, van guanyar també fa set anys juny a l’equip PCR Sport.


Gil Membrado: “Estic molt content per aquesta victòria i, sobre tot, pels kilòmetres i l’experiència que hem pogut sumar sobre asfalt aquest cap de setmana. Em fa especial il·lusió haver aconseguit el meu primer triomf com a pilot de ral·lis a la mateixa prova que va guanyar el 2016 el meu mentor, Dani Balasch, també amb Manel Muñoz com a copilot i amb l’equip PCR Sport”.

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució