Segon podi consecutiu de Gil Membrado a la Beca Júnior RTS

El pilot d’Olost ha fet un altre pas cap endavant en la primera cita de terra del SuperCER, el Ral·li Terres Altes de Lorca, passant a ocupar ara la segona plaça del campionat formatiu organitzat pel Rallye Team Spain, en el qual ha anotat aquest cap de setmana el segon lloc de la prova murciana i el seu primer triomf parcial.


Gil Membrado ha tornat a protagonitzar una destacada actuació en el Ral·li Terres Altes de Lorca, que ha posat a prova per primera vegada el potencial sobre terra dels equips inscrits aquesta temporada al S-CER (Supercampeonato d’Espanya de Rallies), i, al mateix temps, dels joves participants de la Beca Júnior RTS. Un mes després d’haver iniciat la seva marxa en tots dos certàmens sobre les sinuoses carreteres d’asfalt del Ral·li Sierra Morena, on va aconseguir una cridanera tercera posició, el pilot barceloní ha tornat a demostrar la ràpida evolució que està experimentant en la seva primera temporada a nivell nacional, encadenant aquest cap de setmana el segon podi consecutiu de la seva categoria.

Encara que la terra sigui la superfície en la qual major bagatge atresora des dels prolegòmens de la seva incipient carrera, Gil Membrado ha hagut d’emmotllar-se aquesta vegada als estrets i ràpids trams murcians, traçats sobre un ferm molt àrid, replet de pedres, amb una orografia completament diferent als rallies bàltics d’aquesta mateixa especialitat que havia conegut fins ara el jove català. Encara així, igual que en la primera cita de la CERT (Copa d’Espanya de Rallies de Terra), el Ral·li dona Auga, al qual va partir també de zero fa tres setmanes, el nou Atleta Red Bull ha trobat ràpidament, una vegada més, la confiança adequada tant amb el terreny com amb les seves pròpies notes per a poder rendir al seu millor nivell.

Gil Membrado ha arrodonit de nou una sòlida actuació al volant del Ford Fiesta Rally4 que gestiona PCR Sport. El pilot d’Olost i el seu navegant, Manel Muñoz, han mantingut la dinàmica de les últimes proves i no han comès cap error al llarg de les set intenses especials del Ral·li Terres Altes de Lorca, en el qual l’osonenc s’ha adjudicat la segona plaça de la Beca Júnior RTS i el Trofeu S-CER 2RM, a més del seu primer escratx a nivell nacional.

El pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio i Marina Racewear, el més jove del programa Rallye Team Spain, amb tan sols 15 anys, ha tornat a superar així les seves pròpies expectatives, aconseguint un resultat molt positiu, que el situa ara a esquena del lideratge en tots dos apartats, després de les dues primeres cites puntuables per a la setena edició del certamen formatiu tutelat per la RFEDA (Real Federació Espanyola d’Automobilisme).

Gil Membrado: “Ens ha anat molt bé aquest ral·li, en el qual hem aconseguit la segona posició de la Beca Júnior RTS i el nostre primer ‘escratx’. Hem après molt, i al mateix temps també hem gaudit competint per primera vegada en trams tan ràpids com els de Lorca, així que podem dir que s’han complert tots els objectius”.


Gil Membrado: “Ens ha anat molt bé aquest ral·li, en el qual hem aconseguit la segona posició de la Beca Júnior RTS i el nostre primer ‘escratx’. Hem après molt, i al mateix temps també hem gaudit competint per primera vegada en trams tan ràpids com els de Lorca, així que podem dir que s’han complert tots els objectius”.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució