Gil Membrado puja també al podi en la seva estrena a la Copa d’Espanya de Terra

Cap de setmana d’aprenentatge per al joveníssim pilot català, que ha debutat a nivell nacional en aquesta superfície sobre els humits i enfangats trams del Ral·li da Auga, on ha sumat una experiència molt valuosa amb vista a la pròxima cita de la Beca Júnior RTS, el Ral·li Terras Altas de Lorca.

 

Gil Membrado ha completat amb magnífiques sensacions la seva primera participació als exigents i lliscants trams del Ral·li da Auga de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra). Una setmana després d’haver finalitzat com a tercer classificat de la Beca Júnior RTS el Ral·li Serra Morena, on es va convertir en el debutant més jove del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis), el nou Atleta Red Bull ha mostrat també les seves qualitats estrenant-se sobre terra a nivell nacional al volant del Ford Fiesta Rally4 que gestiona PCR Sport, amb el que ha arribat a liderar ja, fins i tot, la categoria de 2RM (Dues Rodes Motrius).

Gil Membrado ha sabut emmotllar-se des del principi als veloços i estrets camins pels quals es disputa la prova d’A Coruña, molt diferents dels trams de terra dels països bàltics on havia competit fins ara el joveníssim català de tan sols 15 anys, vigent subcampió júnior de Letònia. Les canviants condicions meteorològiques que han protagonitzat aquesta edició del Ral·li da Auga han propiciat que el pilot patrocinat per Setram, RACC Mobility Club, Pirelli i Blendio hagi pogut rodar en diferents tipus de terreny durant el cap de setmana, per la qual cosa l’aprenentatge que ha extret de la cita gallega ha resultat encara superior.

Gil Membrado ha tornat a mostrar-se molt consistent competint amb Manel Muñoz al llarg de les set especials disputades a la prova inaugural de la CERT (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra), on ha complert l’objectiu prioritari d’aquesta participació, assimilant una experiència molt valuosa amb vista ja a la pròxima prova de la Beca Júnior RTS, el Ral·li Terras Altas de Lorca.

El pilot d’Olost ha mostrat a més unes prestacions molt notables als humits i relliscosos trams del Ral·li da Agua on s’ha classificat finalment tercer de la categoria 2RM (Dues Rodes Motrius), rubricant així el seu segon podi consecutiu a nivell nacional amb el Ford Fiesta Rally4 que va estrenar l’any passat.


Gil Membrado: “Molt contents amb el podi d’aquest cap de setmana, però, principalment, per tot el que hem pogut aprendre debutant en uns trams tan complicats com els del Rally da Auga, on ens hem trobat a més unes condicions molt difícils, especialment als últims trams, amb bastant fang i pluja. Hem gaudit moltíssim i hem tret unes quantes conclusions que ens vindran molt bé per a les pròximes proves de la Beca Júnior RTS”.

 


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució