Gil Membrado fa el salt al Supercampionat d’Espanya de Ral·lis

Amb només 15 anys d’edat, es converteix en l’Atleta Red Bull més jove d’aquesta especialitat, en la que començarà a formar-se en l’àmbit nacional efectuant un programa complet sobre terra i asfalt junt amb l’equip PCR Sport, al volant d’un Ford Fiesta Rally4.

 

Un cop assimilat tot l’aprenentatge acumulat pels trams dels països bàltics on ha completat fins ara les seves primeres actuacions, Gil Memabrado ja està preparat per començar a forjar-se com a pilot del S-CER (Supercampionat d’Espanya  de Ral·lis). Un pas endavant molt significatiu a la carrera del barceloní, que encara establirà nous rècords de precocitat aquesta temporada, en ser el participant més jove, amb només 15 anys, que s’inscriu al nou certamen de referència al nostre país.

Després d’haver debutat a Letònia als 13 anys d’edat, quelcom mai vist per part d’un pilot espanyol, Gil Membrado encara ja la seva segona campanya completa als comandaments d’un cotxe de ral·lis -la primera per ell en l’àmbit nacional-, que comença aquest cap de setmana, al Ral·li Lloret de Mar, una prova de caràcter autonòmic, on, a més de competir per primer cop al nostre país, el pilot patrocinat per Setram i RACC Mobility Club debuta també sobre asfalt.

Al mateix temps, Gil Membrado s’estrena com a nou esportista de la marca Red Bull, una col·laboració iniciada de la mà d’un dels seus grans ídols: el bicampió espanyol del WRC (World Rally Championship), Carlos Sainz, que ha fet entrega al pilot d’Olost del casc que lluirà a partir de divendres als trams de la cita gironina. Gil Membrado és l’Atleta Red Bull més jove d’aquesta especialitat, a la que seguirà evolucionant durant el 2023 al volant del Ford Fiesta Rally4 amb el que es va proclamar subcampió júnior de Letònia la passada temporada.

El pilot de l’equip PCR Sport participa al Ral·li Lloret de Mar acompanyat pel copilot mundialista Carlos del Barrio, amb el plantejament de començar a agafar experiència sobre asfalt- una superfície completament desconeguda per ell- de cara al Ral·li Sierra Morena (17-19 de març). La cita inaugural del S- CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2023, integrat per un calendari mixt de 9 proves, que possibilitarà la formació integral de Gil Membrado en tota mena de terrenys i condicions.

CALENDARI S-CER 2023

Ral·li Sierra Morena (17-19 de març)
Ral·li Tierras Altas de Lorca (14-15 d’abril)
Ral·li Islas Canarias (4-6 de maig)
Ral·li Ciudad de Pozoblanco (19-20 de maig)
Ral·li Ourense (16-17 de juny)
Ral·li Princesa de Asturias (8-9 de setembre)
Ral·li Villa de Llanes (22-23 de setembre)
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (20-21 d’octubre)
Ral·li La Nucía (3-4 de novembre)


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució