Membrado-Vilamala, nova temporada amb l’objectiu de sempre, guanyar

Membrado-Vilamala, nova temporada amb l’objectiu de sempre, guanyar

Diuen que ningú no es cansa mai de guanyar i Josep M. Membrado-Jordi Vilamala son d’aquesta opinió. Al Ral·li Esprint de Sant Julià, el tàndem intentarà aconseguir el seu tercer triomf consecutiu, al volant del Ford Festa R5 preparat per MC Racing, en la cita inicial del calendari català de ral·lis d’asfalt.
Com és habitual la prova organitzada per l’Escuderia Osona no donarà punts per a cap campionat, tot i així seran molts els equips que aprofitin l’ocasió per posar a punt la seva mecànica i intentar iniciar la temporada amb un triomf.

Els habituals al Ral·li de Sant Julià de Vilatorta, que viurà la seva 20a edició, no tindran cap dificultat amb el traçat. Els organitzadors de l’esdeveniment han seguit fidels a la tradició i han mantingut el recorregut de sempre és a dir, amb les especials de Coll de Mansa i l‘Enclusa-Romegats, com a obstacles a superar tres vegades cadascuna. En total 87,120 km dels quals 33,69 són de velocitat.
Durant el matí (entre les 10.00 i les 13.00 hores) de la jornada prèvia al ral·li (dissabte dia 18), els equips que ho estimin convenient podran fer test amb els seus vehicles al Coll de Romegats. Així doncs, també es manté el shakedown tradicional en la primera cita de la temporada.

Josep M. Membrado, triple campió català en el 2016, fa dies que va començar la fase de preparació del Sant Julià seguint el guió de sempre. Aquest era el comentari de Membrado sobre aquest tema:

Després d’un llarg període sense competir sempre hi ha ganes de reprendre l’activitat i recuperar el ritme de competició al més aviat possible. Vam fer un test la setmana passada que va ser molt positiu i vam posar tot en ordre per a l’inici del Sant Julià. També disputarem el shakedown per seguir millorant detalls i començar la prova en les millors condicions.

El pilot d’Olost espera iniciar el 2017 amb bones sensacions per complir un objectiu prioritari, Quin?:

Sens dubte, el nostre objectiu serà repetir el títol català de ral·lis, deixarem una mica de costat les classificacions parcials d’asfalt i terra, encara que també és cert que el desenvolupament de la temporada ens indicarà si hem de fer algun ajust.

El Polígon Industrial La Quintana i el podi “mòbil” del C/Núria, tots dos a la localitat de Sant Julià de Vilatorta, seran les ubicacions on es podran veure d’aprop als pilots i als seus equips.
A les 9:01 hores del proper diumenge (dia 19), en l’esmentat podi, Membrado-Vilamala rebran l’ordre de sortida del 20 Ral·li Esprint de Sant Julià, la temporada 2017 estarà llançada.

 

Servei de Premsa


Horaris – 20è Ral·li Esprint de Sant Julià

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies