Triplet de Josep M. Membrado-Jordi Vilamala en el català de ral·lis 2016

Triplet de Josep M. Membrado-Jordi Vilamala en el català de ral·lis 2016

Amb ell triomf en el 23è Ral·li de Tàrrega, Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Fiesta R5 – MC Racing) van aconseguir els punts necessaris per proclamar-se campions de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra. Aquest títol va completar la terna de títols possibles en el Campionat de Catalunya de ral·lis 2016. És a dir, el 10è títol absolut de l’especialitat i les Copes d’asfalt i terra.

En la cita de Tàrrega, Membrado-Vilamala van dominar amb solvència la situació aconseguint en millor crono en tres dels cinc parcials disputats. Cal esmentar que, per motiu de seguretat, es va neutralitzar el segon pas per l’especial A.

Al parc tancat de la Zona Esportiva de la localitat lleidatana, Membrado ens comentava la seva impressió sobre la prova disputada:

Ha estat un ral·li complicat amb les pistes molt humides, a causa de la boira, que lliscaven molt. Hem tingut algun problema que hem anat solucionant sobre la marxa.

Quant a les especials, Vilamala afegia:

No era fàcil establir referències, hem gaudit en un parell de passades, la resta ha estat més aviat complicat.

Per la seva banda el pilot d’Olost valorava d’aquesta manera la temporada:

D’inici, amb Jordi (Vilamala) ens vam plantejar la possibilitat d’atacar els tres títols. Vam anar per feina i al final hem fet realitat l’objectiu. Sens dubte, hem completat una temporada difícil d’igualar, no hi ha dubte, que ens sentim molt satisfets pels resultats obtinguts.

En aquests moments de valoració Membrado va pensar amb els que han estat al seu costat durant la temporada:

El treball de l’equip ha estat molt bo durant tot l’any i a més vull agrair el suport de la família i dels quals sempre ens han recolzat.

També va estar present en aquest apartat el Ford Fiesta R5:

Després de dues temporades encara hi ha coses que em sorprenen. És un cotxe que, si li demanes, sempre respon de manera favorable.

Hem comentat que, Josep M. Membrado ha afegit aquesta temporada al seu extens palmarès el 10è títol de campió de Catalunya de Ral·lis, podem afegir que ho ha fet guanyant totes les proves que ha disputat sobre asfalt i pujant a l’esglaó més alt del podi en quatre dels ral·lis disputats sobre terra. Sens dubte Membrado-Vilamala han deixat el llistó molt alt per intentar superar aquests resultats en pròximes edicions del campionat esmentat.

Servei de Premsa


Classificació del 23è Ral·li ciutat de Tàrrega

  1. Membrado – Vilamala (Ford Fiesta R5) a 45’39”5
  2. Domènech-Sánchez (Citroën DS3 R5) a 28”2
  3. Cornet-Muñoz (Peugeot 208 R2) a 1’27”8
  4. Nafria-Coronado (Peugeot 208 VTi) a 2’00”6
  5. Fontaner-Jimenez (Peugeot 106 VTi), a 4’16”0

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies