Membrado-Vilamala volen arrodonir un excel·lent 2016 en el 23è Ral·li de Tàrrega

Membrado-Vilamala volen arrodonir un excel·lent 2016 en el 23è Ral·li de Tàrrega

El 23è Ral·li Ciutat de Tàrrega tanca el calendari 2016 de la Copa de Catalunya de ral·lis de terra. Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Festa R5 – MC Racing), amb els títols absoluts i d’asfalt assegurats, arribaran a la capital lleidatana amb l’objectiu d’aprofitar la seva situació favorable en la provisional de l’esmentat campionat, per aconseguir el tercer títol de la temporada.

Així doncs, els últims obstacles a superar per al binomi campió en la present temporada serà el bucle de dos especials que ha preparat l’Escuderia Tàrrega en la 23a edició de la seva prova.
La especial A, de 17,90 km, i a B, de 9,30 km, s’hauran de superar en tres ocasions abans d’entrar els vehicles al parc tancat final situat en el Poliesportiu Municipal de la localitat que dóna nom a la prova. El recorregut total serà de 128,21 km, dels quals 81,60 km seran de velocitat.

Com esmentàvem, Membrado-Vilamala tenen una situació favorable per alçar-se amb el títol de terra, però el pilot d’Olost ens comenta:

Les carreres cal disputar-les i fins que no s’arriba al parc tancat final no es pot cantar victòria. Afrontarem el ral·li sense la necessitat d’arriscar però caldrà superar especials exigents, la primera de gairebé 18 km, i tot és possible.

Membrado a més afegia la dificultat que pot suposar la climatologia:

En aquesta època de l’any la zona de Tàrrega és, en moltes ocasions, sinònim de boira i visibilitat reduïda. De moment hem preparat el ral·li com sempre, veurem amb el que ens trobem diumenge que ve a partir de les 8.45 hores.

L’última cita de la temporada sobre terra serà l’única que es disputarà en diumenge (dia 11), mentre que tots els temes previs de la cursa (verificacions, reconeixements, …) es duran a terme durant la tarda de la jornada anterior (dia 10). La logística dels equips s’instal·larà al carrer Júpiter del Polígon Industrial La Canaleta de Tàrrega.

L’inici del 23è Ral·li de Tàrrega està previst a les 8.45 hores en el podi situat al voltant del Poliesportiu Municipal de Tàrrega. En aquesta mateixa ubicació començaran a arribar els equips, a partir de la 14.08 hores, una vegada completat el recorregut.

Servei de Premsa


Classificació provisional de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra

 1. Josep M. Membrado, 1072 punts
 2. Xavier Vidales, 914 p.
 3. Josep A. Domènech, 868 p.
 4. Xavier Domenech, 800 p.
 5. Josep Basols, 630 p.

Classificació provisional de la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt

 1. Josep M. Membrado, 1320 punts
 2. Nil Solans, 836 p.
 3. Albert Roger, 650 p.
 4. Eduard Puig, 606 p.
 5. Josep M. Martinez, 606 p.

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis

 1. Josep M. Membrado, 246 punts
 2. Xavier Domènech, 117 p.
 3. Josep A. Domènech, 117 p.
 4. Xavier Vidales, 82 p.
 5. Nil Solans, 64 p.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies