Membrado-Vilamala imbatuts sobre asfalt durant la temporada 2016

Membrado-Vilamala imbatuts sobre asfalt durant la temporada 2016

Una vegada més, segona consecutiva, acaben el 2000 Viratges marcant tots els scratch parcials.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Festa R5 – MC Racing) van protagonitzar, en la disputa del 56è Ral·li 2000 Viratges, una actuació amb la que no van donar una mínima possibilitat de reacció als seus rivals. Es van instal·lar a la primera plaça de la classificació després del primer pas per Hostalnou i a partir d’aquest instant van anar augmentant les diferències al seu favor després de superar cadascuna de les especials de velocitat.

Com acostuma a succeir en aquesta època de l’any, la climatologia sempre pot donar un ensurt als participants en una prova a l’aire lliure. En la prova del Biela Club Manresa de la present temporada la boira i les zones humides en l’asfalt van fer la seva aparició, sobretot, en la primera secció del ral·li. A mesura que va avançar la jornada la situació es va normalitzar, és a dir bona visibilitat i asfalt sec.

Josep M. Membrado va arribar a la present edició del 2000 Viratges havent guanyat totes les proves d’asfalt que havia disputat. És a dir, no tenien la pressió de lluitar per uns punts imprescindibles per aconseguir un títol però quedava mantenir la línia guanyadora de la temporada, aquest era el comentari del campió català abans de pujar al podi de guanyadors:

Com vaig comentar en la prèvia, vam sortir a gaudir del ral·li sobretot. L’inici va ser complicat (boira i zones humides) però ens vam situar al capdavant de la classificació i així ens vam mantenir fins a arribar a Manresa. Estic molt satisfet de com ha anat el ral·li i la temporada en general esperem arrodonir-la dins d’un parell de setmanes a Tàrrega.

El pilot de Repsol es refereix al ral·li amb el qual tancarà el 2016 i lluitarà per la títol de terra:

A partir d’ara ens centrarem en la preparació del Ral·li de Tàrrega de terra. Serà el comiat de la temporada i tenim opcions d’aconseguir el títol de terra, lluitarem per això fins al final.

Així doncs, la cita és el segon cap de setmana de desembre (dies 10 i 11) en la localitat de Tàrrega (Lleida). Cal destacar que, l’Escuderia Tàrrega ha previst la disputa de la 23a edició del seu ral·li, a partir de les 8.45 hores del diumenge (dia 11).

Servei de Premsa


Resultats del 56è Ral·li 2000 Viratges

  1. Membrado-Vilamala (Ford Fiesta R5), 1h01’04”6
  2. Domingo-Venceslao (Citroën DS3 R3T MAX) a 2’12”3
  3. Vila-Paz (Citroën Saxo 16v) a 4’56”7
  4. Roger-Montala (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 5’29”2
  5. Domènech-Marchal (Citroën DS3 R3T) a 5’40”5.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies