Membrado-Vilamala acomiaden la temporada 2016 d’asfalt, a Manresa

Membrado-Vilamala acomiaden la temporada 2016 d’asfalt, a Manresa

Una vegada més, el Ral·li 2000 Viratges tancarà el calendari català de ral·lis d’asfalt. Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Festa R5 – MC Racing) arriben al 56 Ral·li 2000 Viratges amb els títols, Absolut i Copa d’asfalt, assegurats i per tant podran gaudir d’aquesta exigent cita solament amb la pressió d’intentar afegir un triomf més al seu ampli palmarès esportiu i aconseguir el ple de victòries en les proves que ha participat sobre asfalt.

Un recorregut de més de 450 km, serà el que hauran de sortejar els equips participants en aquesta última cita de la temporada sobre asfalt. Els membres del Biela Club Manresa han preparat un traçat semblat al d’anteriors edicions amb dos bucles de dos i tres especials respectivament. El primer es disputarà en les seccions inicials mentre que la doble passada pel segon s’iniciarà a partir de les 17.22 hores. En total seran 10 especials amb un total de 98,52 km, de velocitat.

El 2000 Viratges sempre arriba a final de temporada i a vegades resulta determinant per establir les diferents classificacions finals. En aquesta ocasió Membrado s’ho podrà prendre amb certa tranquil·litat:

Arribem amb el treball fet però ens queda gaudir del ral·li. Malgrat tot l’objectiu serà el de sempre, o sigui estar en la lluita per guanyar per arrodonir l’any sobre asfalt, amb un altre triomf.

Amb aquest objectiu, és de suposar, que la preparació del ral·li haurà estat l’habitual:

És evident que sí. Hem fet la preparació habitual, serà una prova dura, molt llarga i no ens agrada deixar res a l’atzar. A més fa temps que no competim en asfalt i caldrà agafar el millor ritme immediatament. Com és habitual, ja m’agradaria estar a la sortida.

En aquesta ocasió se celebrarà una cerimònia de sortida a les 20.00 hores de la jornada anterior, dia 18, a la disputa de la prova. L’esdeveniment se celebrarà en el podi situat en el Passeig Pere III de la capital catalana.

La sortida real del ral·li es farà a les 8.30 hores del dissabte vinent (dia 19) des del parc d’assistència situat a Artés. Serà una llarga jornada, els participants que hagin superat els obstacles proposats pels organitzadors tenen prevista la seva arribada al parc tancat de Manresa a partir de les 23h30.

Servei de Premsa


Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis (absolut).

  1. Josep M. Membrado, 99 punts
  2. Nil Solans, 64 p.
  3. Xavier Domènech, 49 p.
  4. Josep A. Domènech, 43 p.
  5. Eduard Puig, 40 p.

Classificació provisional de la Copa de Catalunya d’asfalt.

  1. Josep M. Membrado, 1320 punts
  2. Nil Solans, 836 p.
  3. Albert Roger, 650 p.
  4. Eduard Puig, 606 p.
  5. Josep M. Martínez, 606 p.

 

Horaris 56è Ral·li 2000 Viratges

horaris-2000viratges

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies