Membrado – Vilamala guanyen a Torrefeta, el títol de la Copa de terra més a prop

Membrado – Vilamala guanyen a Torrefeta, el títol de la Copa de terra més a prop

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Festa R5 – MC Racing) van protagonitzar una altra excel·lent actuació que els va portar al triomf en la quarta edició de la Ral·lli Torrefeta i Florejacs – El Llor, penúltima cita de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra.

Els que esperaven el duel entre Xavi Vidales i Josep M. Membrado molt ràpid van poder comprovar que no se sentirien defraudats. La lluita entre tots dos pilots va ser intensa amb la curiositat que Vidales era més ràpid en la primera especial mentre que Membrado era clarament superior en el B. La lluita es va desequilibrar de manera definitiva a favor del campió català 2016, quan, precisament en l’especial A. va rebaixar en 17” el millor crono de la jornada mentre que el seu rival directe no aconseguia creuar la línia d’arribada.

Mancant confirmació oficial, Membrado amb aquest triomf encara no s’adjudica de manera matemàtica la Copa de Catalunya de ral·lis de terra. Haurà de completar la seva excel·lent temporada en la prova final que es disputarà en Tárrega.
El pilot d’Olost cada vegada més còmode en les proves de terra es va adjudicar un triomf necessari per seguir optant al certamen esmentat:

Era el nostre objectiu prioritari en la prova de Torrefeta. Ens ha sortit una prova rodona a pesar que els rivals també han corregut molt. Malgrat l’inici regular, hem reaccionat molt bé i després la lluita ha estat bonica però el lideratge no se’ns ha escapat.

Després de fer alguns càlculs post carrera, sembla que hauran de lluitar pel triomf en Tárrega:

Sembla que sí. Aquest any allargarem la temporada una mica més però penso que valdrà la pena.

Membrado-Vilamala acabaran el 2016 a mitjan Desembre. Disputaran el Ral·li 2000 Viratges, al que acudiran amb els deures fets, els dies 19 i 20 de novembre i quinze dies més tard estaran en el podi de sortida de la prova organitzada per l’Escuderia Tárrega.

 

Servei de Premsa


Resultats 4t Ral·li Torrefeta i Florejacs – El Llor

Copa de Catalunya de terra:

  1. Membrado – Vilamala (Ford Fiesta R5) a 49’22”8.
  2. Jiménez-Paz (Seat Ibiza Tdi) a 4’54”1.
  3. Gene-Muñoz (Opel Astra) a 5’17”5.
  4. Suarez-Vicente (VW Golf GTi MKII) a 6’48”4.
  5. Domènech-Marchal (Citroën DS3), a 7’33”0.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies